Barnledarkonferensen 2017

Barnledarkonferensen 2017

Förra helgen (3-5/2) deltog Droppen på barnledarkonferensen i Stockholm. För tredje gången anordnade söndagsskolnätverket en helg för barnledare och församlingar – till inspiration och uppbyggelse!

Inför konferensen hade vi tryckt upp en särskild reklamtidning, som både informerar och visar vad Droppen är för en tidning. Den fick varje deltagare med sig hem i tygpåsen som delades ut. Vid vårt utställningsbord fick vi många samtal, både med deltagarna och andra utställare.

Under öppningsmötet på fredagkvällen fick vi bland annat höra Lennart Henricsson tala om Jesus som stjärna och kärna. För mig var det en viktig påminnelse att Jesus ska finnas med i de grå vardagarna också – ja, vara kärnan också då – och inte bara under de dagar av fest och glädje då jag är på konferens, läger eller medarbetardagar. För hur goda, uppbyggliga och nödvändiga än de dagarna är, så är de inte så många per år. Året består ju till mestadels av grå, vanliga dagar!

Och är det inte just det som också är vår bön och önskan med Droppen?! När den inspirerar dig som arbetar med barn, delas ut till barnen i församlingen eller dimper ner i din familjs postlåda – då hoppas vi att tidningen blir till hjälp och välsignelse för barnen – i deras vanliga vardag!

Henny

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved