Nyheter

21

aug

Det är inte bara skola och arbete som väntar när hösten tar vid – Droppen kommer också tillbaka! Inom några dagar kommer terminens första tidning till dig.

Nytt för i höst är vårt apologetik-tema. Vi förklarar och försvarar olika frågor kring den kristna tron. Jättespännande! Ta chansen att få svar på dina frågor genom att maila eller sms:a till oss!

I höst börjar vi vandra genom Bibelns böcker. På baksidan av varje nummer får du en liten introduktion till en av Nya testamentets böcker som du sedan kan läsa ur genom att följa tidningens bibelläsningsplan. Vi hoppas att detta kan uppmuntra dig som ung bibelläsare! Till några av bibelavsnitten finns det några frågor att fundera på. Svaren till Matteusevangeliet hittar du här.

OBS! Tyvärr har det smugit sig in ett litet tryckfel i bibelläsningsplanen. Planen i tidning nr 11 gäller för vecka 36-37 (och inte 35-36). Beklagar!

Matt.21 Liknelsen om de två sönerna

Vi kommer att lägga ut en del extra uppgifter till de olika söndagarna här på hemsidan. Först ut är liknelsen om de två sönerna i Matteusevangeliet 21 (11:e sön e. tref).

Med förhoppning om en spännande och innehållsrik Droppen-höst!

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved