Påsk-special

Påsk-special

En speciell helg förtjänar en speciell tidning och när det är dags att göra våra julnummer och påsknummer slår vi gärna knut på oss själva för att få dem sådär riktigt bra som vi skulle vilja ha dem! Droppens påsknummer är i vanliga fall en traditionellt 16-sidig tidning. Det brukar vara trångt – det är ju så mycket som man vill få plats med! Själva påskberättelsen behöver finnas med för dem som inte är så bekanta med Bibelns berättelser hemifrån, en eller ett par korta påskandakter vill vi ha med och gärna någon spännande berättelse om påsken (påskens händelser är ju i sig väldigt fängslande och spännande att leva sig in i!). Sedan är det roligt om vi kan bjuda på extra kluriga uppgifter att lösa och något extra som ett spel eller recept eller en sång. Ni förstår att det blir trångt!
I år är det lite annorlunda, prenumeranterna kommer att få ett dubbelt så tjockt påsknummer och det känns väldigt roligt. Vi har möjlighet att trycka fler sidor till en väldigt liten extrakostnad en gång per år och nu har vi tagit chansen. När vi dessutom fick erbjudande om att använda och publicera en hel bilderbok om påsken gratis så var det ingen tvekan längre. Nu ser vi fram emot att snart få vårt tjocka, härliga, påskiga, Jesus-centrerade, kluriga, spännande,…… påsknummer från tryckeriet!
Precis som vid jul så går det bra att beställa extra lösnummer för utdelning! Var skulle du/ni ha användning för en färgsprakande tidning som berättar om påsken för barnen?

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved