Rolig e-post

Rolig e-post

Det har väl aldrig varit så roligt att kolla sin e-post som under de senaste två veckorna. Jag måste gå in och kolla min brevlåda då och då även när jag inte jobbar. Anledningen? Vi har haft en tävling i Droppen där man ska välja en bibelberättelse  och bygga den i lego och skicka in bilden till Droppen.
Jag anade att våra läsare har bra fantasi och är påhittiga och det fick jag bekräftat nu. (Med de bitar de haft tillhands har de konstruerat guldkalvar, krossade stentavlor, avgudastatyer, molnstoder, vagnar av eld och mycket mer!) Det jag däremot inte anade var att jag skulle få så många bidrag och ett så varierande urval av bibelberättelser. Vad sägs om; Israels barn går genom röda havet, Mose vid den brinnande busken, arken som dras in i Jerusalem efter att David blivit kung, Sadrak, Mesak och Abed-Nego vägrar buga inför kungens staty och Johannes som ser Jesus i en syn när han är på ön Patmos – för att bara nämna några exempel!
På bilden har ni ett av mina favoritbyggen, spejarna som räddas ur Jeriko av Rahab, byggt av Gabriel 6 år!
Som tur var ska jag inte agera smakdomare utan vinnaren utses genom lottning.
Och så har jag den tacksamma uppgiften framför mig att klura ut hur vi allra bäst ska använda alla fina bilder i tidningen.
/Johanna, droppenredaktör

 

 

1 reaktion till “Rolig e-post”

  1. Vilket härligt bygge av en 6-åring! Skall bli intressant att se fler legobyggen och vad dom avbildar för händelser. Jag förstår Din glädje Johanna!

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved