Vem vill sprida julens budskap?

Vem vill sprida julens budskap?

Många fina exemplar av Droppens julnummer, Julens gåva, ligger och väntar på att spridas till barn och familjer runt om i vårt land. I tidningen får man veta varför Jesus föddes, läsa julevangeliet och träffa en herde som berättar om att vara herde år 2013 och funderar på hur herdarna på Betlehems äng hade det. Dessutom finns det ett julkorsord och andra klurigheter och såklart ett antal berättelser. Kanske vill du berätta om julen för någon med hjälp av en tidning? Eller kommer du själv eller någon du känner i kontakt med barn i körer och barngrupper? Här finns mer information om julnumret i så fall.  (Välkommen att beställa!)
Julens gåva är ett trevligt sätt att få fram den glada nyheten att jul handlar om mer än julklappar och tomtar.  Tidningen passar bra att dela ut till barn om man har en levande julkrubba eller vid samling vid krubban eller liknande. Skicka gärna vidare informationen till den som du tror kan ha glädje av den!
Eftersom vi tror att den allra bästa reklamen för vår tidning är tidningen själv så får ni till och med lov att kika på vårt julnummer här!
/Johanna, droppenredaktör

 

1 reaktion till “Vem vill sprida julens budskap?”

  1. Härligaa jul tid är här med Betlehems stjärna över detta underverk 2000år sen med änglar som sjöng och stor och bättre tid hat böjat in männsklighets tid med Jesus som konung och Herre över alla som får frälsnings gåva i hans blod och låt oss sjunga och sammla runt ordet och låt den heliga ande beröra oss i med att utgjuta kärlek in oss me helande process,tack me välsignat Jul.keijo södertälje

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved