Hälsning från Kaisa – den nya redaktören

Hälsning från Kaisa – den nya redaktören

Hej!

Nu var det på tiden med ett blogginlägg från mig. Jag är den nya redaktören i Droppen sedan maj och nu har jag precis slutfört sista tidningen för den här terminen! Det har varit riktigt roligt och meningsfullt att jobba med Droppen och jag ser verkligen fram emot varje dag jag får jobba med tidningen! Kul också att ha lite kontakt med er läsare – det vill jag gärna ha mer av! Kanske du vill skicka mig ett mejl och bara säga hej? Eller kanske du har tips och idéer på saker du skulle vilja se i Droppen? Eller kanske du har ett reportage du skulle vilja skicka in? Jag är öppen för alla förslag! Skicka mig ett mejl ”vettja” på droppen@elmbv.se.

Jag önskar er Guds välsignelse över höst, vinter och snart advent!
Varma hälsningar från Kaisa Ruth Furberg

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved