Nyheter

04

apr

Under den gångna veckan har du som enskild prenumerant förhoppningsvis fått nr 7 av Droppen i din brevlåda. Om du brukar få tidningen i kyrkan, på söndagsskolan eller i hobbygruppen kanske det blir lite svårare att få tag på tidningen just nu. I dessa tider är det många föreningar och församlingar som fått ställa om sin verksamhet för att hjälpa till att förhindra smittspridningen av covid-19. Vi vill uppmuntra till många kreativa lösningar för att barnen i din församling/förening ändå ska få Droppen i sin hand. Varför inte en söndagspromenad eller åktur med bilen där du lägger Droppen i brevlådan hemma hos barnen?! Kanske kyrkan eller missionshuset kan lägga ut tidningarna och låta familjerna komma förbi och hämta tidningarna på överenskommen plats?! Eller församlingen/föreningen kanske kan skicka tidningarna vidare med post?!

Här på hemsidan finns några extra pyssel att ta fram till påsken.  Klicka på bilden för att skriva ut den senaste uppgiften och under fliken Lurigt & Klurigt hittar du fler.

Svaren till frågorna från vår vandring genom Bibelns böcker, och denna gång Jakobs brev, hittar du här.

Vi vill också passa på att tipsa om barnpedagogen.se. ELM Syds barnverksamhetsanställda, Sofia Ödman, har startat en blogg och i dessa Corona-tider utlovat en söndagsskola via nätet för några av påskens dagar.

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved