Nyheter

03

jan

Gott nytt år! 

Nytt år, nya möten, nya berättelser och andra nyheter! I årets första Droppentidning möter du Philippa Westergård som har skrivit en långberättelse om Gabriel och hans underliga vinterpromenad. Droppen funderar på frågan om hur vi kan veta att Bibeln är sann och om det går att övertyga sina kompisar att tro på Gud.  Skicka gärna din knepiga fråga till oss så försöker vi svara. Årets nya följetong kommer först i nr 4 och blir en spännande överraskning!

Utlottning av julklappar

Tack kära läsare för alla svar vi fick på både julkrysset och leta julpynt-uppgiften. Nu har vi lottat ut alla vinnarna. GRATTIS till Signe och Isak Hedman, Julia Gustavsson, John och Adam Lundmark, Emmy och Hanna Madvig, Kajsa Jämstorp, Majken Lindén, Noah och Emil Svensson, Elena Jungefjord, Julia Rubenson, Clara Hall, Fride och Allan Svensson, Greta Gustavsson, David Holmqvist, Lydia Waldemarson – Brandt, Alina Ahlö, Ellinor Björklund, Judith Fridén, Judith Gustavsson, Erik Carlsson, Alicia Lundén, Oscar Caesar, Emanuel Bohlin, Albin Granholm.

Droppen höjer prenumerationspriserna

Efter åtta år med oförändrade priser höjer nu Droppen prenumerationsavgifterna från och med januari 2020. Under dessa år har posten höjt portot flera gånger och från januari 2020 höjs det med ytterligare 25%. Information om prenumerationsavgifterna hittar du under fliken prenumeration. 

Tack! 

Vi i Droppen vill uttrycka ett varmt tack till alla som hjälper till och medverkar på många olika sätt så att det blir en intressant, varierad och innehållsrik tidning.

Vi önskar er alla ett gott nytt Droppenår!

 

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved