Gradskivan – redaktörens bäste vän?

Gradskivan – redaktörens bäste vän?

En vanlig dag på jobbet: tryckerikontakter, packa lite tablettaskar, korrekturläsa, kontakta låtskrivare, skriva ihop en text och rita pyssel. Var det någon som trodde att det var enformigt att vara barntidningsredaktör!?
Det är till konstruerandet av pyssel som gradskivan kommer in! Jag har slitit ut min gamla gradskiva från gymnasiet – det måste vara en av de mest användbara sakerna som jag fått med mig från skolan 😉 Gradskivan och Svenska folkbibelns hemsida tror jag hör till mina mest använda arbetsredskap!
Just nu är arbetet inne i en mellanperiod, terminens sista nummer är klara och det är dags att städa upp lite (inte minst i datorn!) och se över hemsida och annat innan det är dags att ta tag i hösten och julnumret. (Sanningen att säga så kommer jag gärna på rätt mycket annat som ”måste” göras bara för att kunna skjuta upp det där julnumret i någon vecka till! Det var ju länge sedan jag kom med ett nytt blogginlägg till exempel…)
Titta gärna in på Droppens hemsida där vi fyllt på med nytt material. Vår serie om buden som funnits i tidningen under det här läsåret finns nu på hemsidan som pdf-fil och vi har även gjort berättelser om flera av våra populära karaktärer i tidningen nedladdningsbara! Mycket nöje med Tea, Gustav och Jonathan och Fia och Snippen!
/Johanna, droppenredaktör

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved