Jag har träffat en världsmästare!

Jag har träffat en världsmästare!

Om du hör till dem som läser Droppen ibland så har du säkert läst hälsningar och reportage från barngrupper runt om i vårt land någon gång. Jag tycker att de fyller en viktig funktion på flera sätt; barnen får se att de har ”syskon” runt om i Sverige (och i andra länder), de berättar att kristen tro är på riktigt i Sverige i dag, ledare får roliga tips när de läser hur andra har gjort – och inte minst så är det ju väldigt roligt att få se sig själv på bild i tidningen någon gång!
Vi fortsätter att ha barn på bild i tidningen men till hösten kommer det att vara ovanligt många vuxna ansikten i tidningen också. Vi ska nämligen intervjua vuxna med olika yrken. Vi har satt igång och samlar intervjuer som bäst nu och det ser ut att kunna bli både spännande och intressant! Det finns ju en massa intressanta saker att fråga den som är till exempel polis eller sopkörare eller fiskare eller begravningsentreprenör. Det svåraste blir nog att välja ut vilka vi ska intervjua när det finns så många roliga yrken. Och tänk vad roligt att få passa på att ställa en massa nyfikna barnfrågor som man egentligen själv skulle vilja ha svar på också… Själv har jag till exempel träffat en världsmästare och fått höra mycket tänkvärt. Och jag fick svar på frågan: Får man be till Gud att man ska vinna?
Nyfikna på vem jag träffade? Det var liksom det som var meningen… Tror ni att jag tänker berätta? Eller tror ni att jag istället tänker uppmana er att prenumerera på Droppen ifall ni inte redan gör det? Ni som är prenumeranter får läsa mer i höst!
Johanna / droppenredaktör

1 reaktion till “Jag har träffat en världsmästare!”

  1. Det här låter spännande. Vem kan det vara? Jag tycker DU hör till dem som är världsbäst på att göra Droppen.

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved