Hemsidans nya kläder

Hemsidans nya kläder

Du som besökt droppens hemsida vid något tidigare tillfälle kan knappast undgå att lägga märke till att vi har fått en ny hemsida. För dig som besöker oss för första gången kan jag härmed bekräfta att så är fallet. Skulle du som läser däremot finnas med bland bloggläsarna på ELM:s blogg, så vill jag uppmuntra dig att ta en sväng förbi oss! (droppen.elmbv.se)

Den gamla hemsidan var till åren kommen och väl värd sin pension. Med teknikens framfart blev det allt svårare att få den att fungera som vi önskade. Att få – och arbeta fram en ny hemsida har därför varit ett efterlängtat och inspirerande arbete. Efter några veckors arbete kan kan vi nu med stolthet välkomna läsare och andra nyfikna till att förkovra sig bland innehållet!

Och det var någonstans där, när jag insåg hur glad och stolt jag var över hemsidans nya kläder, som mina tankar gick i gång… Som kristna har vi fått nya kläder – ”han har klätt mig i frälsningens klädnad och svept in mig i rättfärdighetens mantel” (Jes.61:10). Jag ser alltför lätt på mina misslyckade försök att leva som kristen, och det är också nödvändigt för att hamna i den nödvändiga och livsviktiga beroendeställningen av Jesus. Men om jag bara ser på mig själv så har jag tappat något! Hans-Erik Nissen skriver i sin andaktsbok: ”För varje gång du ser på dig själv, ska du se tio gånger på Jesus.” Om jag gör det, kan jag fortsätta min stapplande vandring som kristen med stolthet, sjungandes med Rosenius: ”Stanna och vakna! Tänk, vad du äger – inte i dig, men i Frälsaren kär! Ren och rättfärdig, himmelen värdig – inte i dig, men i honom du är.”

Henny

1 reaktion till “Hemsidans nya kläder”

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved