Jesus till barnen

Jesus till barnen

Tiden går fort och det är redan två veckor sedan barnledarkonferensen i Uppsala gick av stapeln. Huvudfokus i år var familjen/föräldrarnas betydelse för den kristna fostran. Under helgen gavs det olika vinklingar och perspektiv på detta.

För inte så länge sedan hörde jag också talas om en brittisk (?) undersökning som visade att alltfler kristna föräldrar brottas med frågan om hur de ska berätta för sina barn om Jesus. Dels var tiden en bristvara och dels upplevde många föräldrar att de saknade ett språk. Hur berättar jag? Vad ska jag svara på mina barns frågor?

Detta griper tag i mig – och uppmuntrar mig. Droppens önskan är ju just att få vara en hjälp och ett redskap till föräldrar (och barnledare) i den kristna undervisningen. Och vår bön är att fler skulle få upptäcka det. Kanske du kan vara med och sprida/ge Droppen till någon?

Henny

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved