Jesus vill ha hela mig!

Jesus vill ha hela mig!

Om en vecka är det julafton och de flesta av er har nog fått Julens gåva i sin hand – om inte finns fortfarande möjlighet att beställa!

Som en julhälsning till alla våra läsare vill vi hälsa med sången som finns på baksidan av tidningen: Tänk, Jesus blev ett barn som jag. Sången är skriven av Håkon Långström och tonsatt av Rebecka Hector.

Tänk, Jesus vill ha hela mig! Ja, det är vad han önskar sig!

Jag ber dig Jesus hjälpa mig förbli ett litet barn hos dig.

Trots att julen inte hunnit börja än, har jag redan blivit så glad för den sången. I glädjen över Jesusbarnets ankomst till jorden ligger också budskapet om att han vill ha gemenskap med oss – det var ju därför han kom! Och han vill inte bara ha våra tillsynes positiva sidor. Vi behöver inte komma och visa upp våra frommaste och bästa prestationer för att få tillträde till honom. Nej, Jesus vill ha hela mig. Också det där som ingen annan vill ha, och som ingen annan vet om. Tänk om det budskapet kunde få gå upp för både små och stora den här julen!

Med önskan om en fridfull och välsignad jul!

Henny och Inese

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2017 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved